Συνάντηση ΕΣΑΠ-ΕΟΠΕ-ΠΑΣΑΠ

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων της ΕΟΠΕ (Μαυρομάτης, Στουραϊτης, Σιδέρης), της ΕΣΑΠ (Ταρνατόρος, Βασιλείου, Δεληγιαννάκης, Σωπήλης, Ηλιάδης) και του ΠΑΣΑΠ (Ψάρρας, Λάππας, Μηνούδης, Γαβαλάς), στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν οι προτάσεις που είχε καταθέσει η ΕΣΑΠ στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου.

 

Η πολύωρη συζήτηση είχε δύο βασικούς άξονες με τον πρώτο να αφορά τη ρύθμιση των εκκρεμοτήτων των ΤΑΑ προς τους αθλητές και το δεύτερο το αύριο της Volleyleague.
Ως προς το πρώτο κομμάτι θα κατατεθεί ένα σχέδιο αποπληρωμής των οφειλομένων από κάθε ομάδα και η ΕΣΑΠ θα θεσπίσει τους κανόνες για την τήρηση των συμφωνηθέντων, ενώ ως προς το δεύτερο η ΕΣΑΠ παρουσίασε τις κατ' αρχήν θέσεις της.
Από την πλευρά τους οι αθλητές εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για τα όσα ειπώθηκαν, αλλά ταυτόχρονα ζήτησαν αυτά να μετουσιωθούν σε πράξεις.
Η ΕΟΠΕ επανέλαβε ότι θα στηρίξει κάθε προσπάθεια των δύο φορέων που θα διασφαλίζει την επιβίωση του επαγγελματικού βόλεϊ.
Τέλος ΕΟΠΕ και ΠΑΣΑΠ συμφώνησαν να τοποθετηθούν επίσημα μέχρι τις 10 Ιουνίου και η ΕΣΑΠ αφού λάβει υπ όψιν της όσα κατατεθούν θα επανέλθει υποβάλλοντας εκ νέου συγκεκριμένες προτάσεις επί όλων των θεμάτων.

Share/Save/Bookmark

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση