Μήνυμα Προέδρου (14/9/2009)

 

Αγαπητοί φίλοι και φίλες

Πέρασαν 25 χρόνια από την ίδρυση του Γυμναστικού και αθλητικού Συλλόγου «Παμβοχαϊκός» και ήδη η ιστορία που έχει δημιουργήσει είναι αξιοζήλευτη για το επίπεδο ενός περιφερειακού συλλόγου. Φέτος μετά από περίπου 10 χρόνια στην Γ’ Εθνική Κατηγορία και σκληρές μάχες,

η ομάδα μας κατάφερε να ανέβει στα σαλόνια της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Βόλεϊ Ανδρών, κάτι που φυσικά σημαίνει ότι ο «Παμβοχαϊκός» θα αγωνιστεί ενάντια σε συλλόγους – γίγαντες με πολυετή εμπειρία όχι μόνο από τη δεύτερη εθνική κατηγορία αλλά και από την Α1. Η αγωνιστική περίοδος 2009-2010 σηματοδοτεί την απαρχή ενός νέου ξεκινήματος για το Σύλλογο.  Με την εμπειρία που έχει αποκτήσει το ΔΣ από την 5ετή και πλέον θητεία του, αισθάνεται πλέον ότι έχει φτάσει η ώρα για να ασχοληθεί με το μέλλον του Συλλόγου που δεν είναι άλλο παρά οι ακαδημίες των νέων παικτών, τα τμήματα υποδομής. Με τη συνεχή ανάπτυξη και καλλιέργειά τους πιστεύουμε ότι τα επόμενα χρόνια το Κορινθιακό βόλεϊ θα γνωρίσει νέα πηγαία ταλέντα. 


Προχωράμε λοιπόν με σύνθημα τον αθλητικό πολιτισμό, εντός και εκτός γηπέδου σε ένα Σύλλογο που αγκαλιάζει όλη την οικογένεια.

Πορευόμαστε με αίσθημα ευθύνης για το παιδί, τον άνθρωπο, την περιοχή, την πόλη. Με νέες αντιλήψεις, με έμφαση στα τμήματα υποδομής με αξιοποίηση της φυσικής έδρας του Παμβοχαϊκού,  του νέου κλειστού γυμναστηρίου Βόχας «Γεώργιος Τριαντάφυλλος», με στόχο τη νίκη αλλά με μεγαλύτερη σημασία στην συμμετοχή.


Κύριο μέλημά μας είναι να γαλουχήσουμε αθλητές αλλά πάνω από όλα υγιείς φιλάθλους με γνώσεις για τις σημαντικές αξίες του αθλητισμού και του πολιτισμού. Στην νέα αυτή εποχή ο Σύλλογός μας, έχει την ανάγκη όλων μας. 


Καλή αρχή.... 


Κωνσταντίνος Ρωμανός

Πρόεδρος Δ.Σ. Γ.Α.Σ. Παμβοχαϊκός

Share/Save/Bookmark