1 0 0 0

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε και φέτος το LoutrakiEasterVolleyballcup - Κορασίδων και Παγκορασίδων , με συμμετοχή πολλών ομάδων από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας , από το γνωστό Κέντρο Άθλησης και Αναψυχής “SPORTCAMP”στις πανέμορφες εγκαταστάσεις του στο Λουτράκι.

Νικήτρια ομάδα του τουρνουά των Παγκορασίδων αναδείχτηκε η ομάδα του Γ.Α.Σ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ 1 που νίκησε στον τελικό την ομάδα της Γ.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ  με 2-0 σετ.

   sport camp   2

Στα αξιοσημείωτα του τουρνουά και η ανάδειξη της Έλενας Τσιομποτάρου ως MVP  του τουρνουά των Παγκορασίδων.

   sport camp   7

Στο ίδιο τουρνουά συμμετείχε και η ομάδα των παγκορασίδων του Γ.Α.Σ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ - 2 η οποία είχε επίσης αξιοπρόσεκτη συμμετοχή καταλαμβάνοντας την 6η θέση στην κατάταξη επί συνόλου 12 ομάδων.

   sport camp   8

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε τις αποστολές των ομάδων του Γ.Α.Σ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ -1 που κατέκτησε το τουρνουά & του Γ.Α.Σ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ -2 που συμμετείχε και αυτή στο ίδιο τουρνουά .

  sport camp  3

Γ.Α.Σ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ -1

Προπονητής: Αργ. Μαρινόπουλος – Έφορος: Ευγενία Κοϊνη

Αγωνίστηκαν : Έλενα Τσιομποτάρου. Χριστίνα Θεοδοσίου. Κατερίνα Βιγλακη, Κωνσταντινα Βιγλακη Ειρήνη Κουιμελη. Ειρηνη Κατσαδουρου.Νεφελη Μπαρτζη Έλενα Μπαρλα Τζένη Φίλη.

Γ.Α.Σ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ -2

Προπονητής: Χαρ. Φελέκης – Έφορος: Παναγιώτα Μιχαλόπουλου - Εικοσιδέκα.

Αγωνίστηκαν : Μυρτώ Ανάγνου , Ξενόπουλου Κων/να, Ξενόπουλου Βασιλεία, Κατσαδούρου Δήμητρα , Τσιομποταρου Αλεξάνδρα ,Καρυώτη Γεωργία, Ρέππα Χρυσά, Καίσαρη Αριστέα Χριστοδούλου Αννα-Μαρια ,Δαματοπούλου Δάφνη, Τσακανίκα Μαριάννα

Share/Save/Bookmark

Σχόλια  

 
#1 Απόστολος Σπυράκος 11-05-2016 18:41
Συγχαρητήρια στα κορίτσια της ομάδας Παγκορασίδων για την διάκριση, στον προπονητή της ομάδας κ. Μαρινόπουλο Αργύρη και στην έφορο κα. Τζένη Κοϊνη .
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση