---222---222

Δεύτερη  θέση στο πρωτάθλημα της  Ένωσης Σωματείων Πετοσφαιρισης Πελοποννήσου ( ΕΣΠΕΠ) και αργυρό  μετάλλιο για τις Παγκορασίδες μας!

 

 Δεύτερη  θέση στο πρωτάθλημα της  Ένωσης Σωματείων Πετοσφαιρισης Πελοποννήσου ( ΕΣΠΕΠ)και αργυρό  μετάλλιο για τις Παγκορασίδες μας

Όσοι βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της Ακράτας την Κυριακή 3/7παρακολούθησαν ένα συγκλονιστικό τελικό, ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, έναπαιχνίδι διαφήμιση του Βόλεϊ, τουλάχιστον για τις ηλικίες αυτές.Τα κορίτσια του Παμβοχαϊκού ύψωσαν ανάστημα απέναντι στην έμπειρη ομάδα τουΑπόλλωνα Πατρών και παρόλο που βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 σετ, βρήκαν τοκουράγιο, έκαναν την μεγάλη ανατροπή και με τον τσαμπουκά τους έφεραν τοπαιχνίδι στα ίσα 2-2 σετ, αλλά  λύγισαν στο τάιμ μπρέικ και έχασαν το σετμε 15-12 και μαζί  την ευκαιρία να στεφθούν πρωταθλήτριες.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Στο 1ο σετ   τα κορίτσιατου Απόλλωνα μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και με καλό σέρβις  αιφνιδίασαν τηνομάδα μας και πήραν διαφορά στο σκορ 15-10 και 24-14. Η ομάδα μας αντέδρασεκαι μ’ ένα σερί 5-0 μείωσε την διαφορά  24-19, όμως η διαφορά ήταν μεγάληκαι το σετ το κέρδισε ο Απόλλωνας με 25-19Στο 2ο δεύτερο σετ ο Απόλλωνας  επέβαλε ξανά το ρυθμό του, πήρε μεγάληδιαφορά στο σκορ (8-2, 17-5 και 24-15). Ένα σερί 7- 0 από τα κορίτσια τουΠαμβοχαϊκού, ζέστανε την κερκίδα και έδωσε ζωντάνια στην ομάδα μας, η οποίαμείωσε σε 25-22, όμως ο Απόλλωνας κέρδισε και αυτό το σετ με  25-22.

Όλοι πίστεψαν ότι η κατάκτηση του τίτλου θα ήταν  εύκολη υπόθεση για τακορίτσια του Απόλλωνα. Όμως στο άθλημα το Βόλει μπορεί να γίνουν τα πάντα.Στο 3ο σετ  τα κορίτσια μας  πήραν μπροστά, βελτίωσαν την υποδοχή τους καιμε καλό σέρβις  και επιθέσεις  απέκτησαν  προβάδισμα στο σκορ 19-15  καικέρδισαν εύκολα το σετ με 25-21, καταχειροκροτούμενες απο την εξέδρα.Το επόμενο σετ ήταν καθοριστικό και τα κορίτσια μας με υπομονή και καθαρόμυαλό είχαν  συνέχεια το προβάδισμα στο σκορ 12-10, 16-14,  έπαιξαν  έξυπνα  και κέρδισαν το σετ με 25-22, στέλνοντας το παιχνίδι στη ρώσικη ρουλέτα.Στο 5ο σετ η κούραση των κοριτσιών μας  από τον ημιτελικό αγώνα  με τηνΟλυμπιάδα Πατρών, που έγινε την προηγούμενη μέρα και τον οποίοκέρδισαν με 3-2 σετ, έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Στο 2-1 η αναγκαστικήαλλαγή, λόγω κόπωσης,  της πασαδόρου μας  Κουϊμελή Ειρήνης,αποσυντόνισε  την ομάδα μας  και έδωσε προβάδισμα στον Απόλλωνα 8-5,ο οποίος άλλαξε πρώτος  γήπεδο και προηγήθηκε  με 11-9. Η πασαδόροςμας επανήλθε, η διαφορά μειώθηκε 13-11, όμως η ομάδα του Απόλλωνα πήρετο σετ 15-12 και μαζί και το παιχνίδι  με 3-2 σετ (25-19, 25-22,21-25, 22-25, 15-12)

Η διοίκηση συγχαίρει τις αθλήτριες τον  προπονητή της ομάδας και την έφορο κα. Κοϊνη Τζένη. Είναι η πρώτη  φορά  που η ομάδα των Παγκορασίδων μαςκατακτά την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της  Πελοποννήσου.Με την ομάδα μας αγωνίστηκαν :  Μαρινόπουλος Αργ. (προπονητής) ΤσιομπατάρουΕλ., Θεοδοσίου Χρ., Κουϊμελή Ειρ., Βιγλάκη Αικατ., Βιγλάκη Κων., ΜπάρλαΕλ., Μπάρτζη Νεφ., Τσιομποτάρου Αλεξ., Ξενοπούλου Βασιλ., ΞενοπούλουΚων, Κλειτσινάρη Ελέν., Κατσαδούρου Ειρ., Κατσαδούρου Δημ.

Η διοίκηση ευχαριστεί τους φίλους και τους γονείς οι οποίοι βρέθηκανστο κλειστό τη Ακράτας  το 2ημερο  του Final Four  και συμπαραστάθηκανστην προσπάθεια των  αθλητριών  μας.

Δεύτερη  θέση στο πρωτάθλημα της  Ένωσης Σωματείων Πετοσφαιρισης Πελοποννήσου ( ΕΣΠΕΠ)
και αργυρό  μετάλλιο για τις Παγκορασίδες μας
Share/Save/Bookmark

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση