Ο Άγγελος Γεωργίου είναι ότι καλύτερο έχει αναδείξει μέχρι σήμερα η όμαδα μας. Θα μπορούσε κάποιος να τον αποκαλέσει και το κάμαρι του Παμβοχαϊκου καθώς είναι ο πρώτος αθλητής που βγαίνει απο τα τμήματα υποδομών του συλλόγου και εδώ και δύο χρόνια αγωνίζετε στην ανδρικη ομάδα και στο πρωτάθλημα της volleyleague.

Μετρήμενος , άρτιος χαρακτήραςμε χαμηλό προφίλ προσπαθέι να γίνετε κάθε μέρα καλύτερος με τις σπούδες να τρέχουν παράλληλα και όπως φαίνετε τα καταφέρνει το ίδιο καλά οπώς και στο άθλημα του βολλεϊ.

Κάτοχος ένος χρυσου μεταλλιού με την ομάδα της Εθνικής Παιδων στο Βαλκανικό πρωτάθλημα ο μικρος Άγγελος έχει τις βάσεις να φτάσει ψήλα και να είναι αυτός ο πρεσβευτής του Κορινθιακού Βολλεϊ.

Η ανανέωση συνεργασίας με τον σύλλογο του Παμβοχαϊκου και η συμμετοχή του και φέτος στο πρωτάθλημα της volleyleague ήταν κάτι παραπάνο απο αναμενώμενη ,με τον νεάρο πασαδόρο να δείχνει σε πολλούς μίκρους της πέριοχης που είτε θέλουν να ασχοληθούν με το βόλλεϊ , είτε είναι σε τμήματα υποδομών ότι μεσα άπο σκληρή δουλεία και από την αγαπή για το άθλημα μπορείς να κανείς τα ονειρά σου πραγματικότητα .

Στην πρώτη του συνεντευξη στην επίσημη σελιδα της ομάδας ο Αγγελος Γεωργιου απάντησε στις ερωτήσεις που του κάναμε και μας είπε τα εξής :

 

 

 

Τι είναι αυτό που σε έκανε να επιλέξεις το άθλημα του βολλεϊ 

Ήμουν μικρός και γυρνούσα από άθλημα σε άθλημα και η καλή πορεία του παμβοχαικού με τράβηξε να ξεκινήσω στα αναπτυξιακά του συλλόγου.

Ποιές είναι οι φιλοδοξίες σου σαν αθλητής ;

Συνεχώς θέλω να βελτιώνομαι ώστε να παίξω σε όσο το δυνατόν υψηλότερο επίπεδο. Οι φιλοδοξίες μου προς το παρόν περιορίζονται μόνο στην Ελλάδα αν και ότι και να ακολουθήσω θα συνδυάζεται με τις σπουδές.

Ποια τα συαισθήματα σου και πόσο σημαντικό είναι για σενα να αγωνιστείς και φέτος στην ομάδα του Παμβοχαϊκου ;

Είμαι πολύ χαρούμενος που τα τελευταία χρόνια είμαι μέλος της αντρικής ομάδας του Παμβοχαικού. Είναι η ομάδα που παρακολουθώ σε κάθε αγώνα από τότε που ξεκίνησα το βόλει. Φέτος θα είναι μια ιδιαίτερη χρονιά που είμαι 3η λυκείου και θα πρέπει να κάνω μεγάλη προσπάθεια.

Ποσο δύσκολο είναι να συνδιάζεις σπουδές και αθλητισμό.

Μέχρι στιγμής σχολείο και αθλητισμός κάνουν ένα απαιτητικό πρόγραμμα. Πιστεύω ότι οι σπουδές θα είναι ευκολότερο να συνδυαστούν

 

 

 

Τι πιστεύεις για την νέα αγωνιστική περίοδο και πως βλέπεις το επίπεδο της volleyleague ;

Η φετινή αγωνιστική περίοδος αναμένεται πολύ ανταγωνιστική όπως φαίνεται και από τις μεταγραφές που έχουν ήδη γίνει. Το επίπεδο της volleyleague είναι επίσης πολύ υψηλό και μπορεί να προσφέρει ωραίο θέαμα στον κόσμο.

Τι θα έλεγες σε ένα παιδί που θέλει τώρα να ασχοληθεί με το άθλημα του βολλεϊ ;

Το βόλει είναι ένα ομαδικό άθλημα μέσα από το οποίο γνωρίζεις φίλους, διαμορφώνεις χαρακτήρα και μπορεί να σου προσφέρει πολλές εμπειρίες και συγκινήσεις. Ακόμα θα συνδυάζεις τη γυμναστική που χρειάζεται ένας νέος με μια ευχάριστη ενασχόληση.

ΦΩΤΟ :greekvolley.com

 

 

 

 

 

 

Share/Save/Bookmark

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση