Παίδες

PDF

ΕΦΗΒΟΙ : ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 

 Τον τελευταίο και καθοριστικό αγώνα της κανονικής περιόδου δίνει η ομάδα των Εφήβων του Παμβοχαικού την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 16.30 μ.μ. στο κλειστό Γυμναστήριο «Γ.Τριαντάφυλλος» με αντίπαλο την ομάδα της Παναχαικής.

To Τμήμα Αγοριών του Παμβοχαϊκού ήταν ανέκαθεν ένα φυτώριο λαμπρών αθλητών. Η Ομάδα έχει επιδείξει δεκάδες κατακτήσεις διακρίσεων, τόσο σε τοπικό, όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο. Στόχος όμως, των προπονητών που έχουν αναλάβει, κατά καιρούς, τους "μικρούς" βολεϊμπολίστες μας, ήταν να υπάρχουν στην ομάδα τα στοιχεία της ομαδικότητας, του fair play, της ευγένειας και του αθλητικού πολιτισμού.

Η ομάδα των Παίδων φέτος, κατέκτησε την 1η θέση του Ομίλου της, και συμμετείχε στο final four Πελοποννήσου. Για τη νέα περίοδο, ελπίζουμε ότι, οι ομάδες των Τμημάτων αυτών, θα κατακτήσουν αξιόλογες διακρίσεις, αξιοποιώντας και τις εμπειρίες τους και την σημαντική δουλειά που έχει γίνει. Το πιο μεγάλο κέρδος των Αγοριών των Ακαδημιών ήταν ότι, την περασμένη περίοδο, 4 αθλητές συμμετείχαν και στις προπονήσεις και στις αποστολές της Ανδρικής Ομάδας στην Α1 Εθνική Κατηγορία. Να σημειωθεί ότι, δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται, αθλητές, 15 και 16 ετών, να αγωνίζονται δίπλα σε διεθνής και έμπειρους αθλητές, και να καθοδηγούνται από προπονητές όπως, ο Στέλιος Καζάζης και ο Γιώργος Κλαρούδας. Αποτελεί ευλογία και μεγάλη τύχη για τα παιδιά της περιοχής μας, να υπάρχουν δίπλα μας, τόσες μεγάλες προσωπικότητες του Ελληνικού και διεθνούς βόλεϊ.

akadimiespromo500

Πρόγραμμα Αγώνων Πετοσφαίρισης Παμπαίδων 

 
Ημέρα
Ημερομηνία
Γήπεδο
Ώρα
     
ΣΚΟΡ
1η
               
2η
               
3η
               
4η
               
5η
               
6η
               
7η
               
8η
               

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Τρίτη 18/4

Κλ Γυνμαστήριο Γ Τριντάφυλλος

ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

 

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

stigmiotypa180

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ

Γίνε Μέλος τώρα του "ΓΑΣ Παμβοχαϊκός"!

FACEBOOK