Ακαδημίες

pamvo

Γ.Α.Σ. ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ-ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Φίλες και Φίλοι,

Με προσήλωση στην αθλητική ιδέα, τους δεσμούς μεταξύ των παιδιών και πρόγραμμα υψηλού επιπέδου, θα συμβάλλουμε όλοι μαζί: Διοίκηση, Προπονητές, Γονείς και Αθλητές, στις υψηλές απαιτήσεις του αθλήματος του βόλεϊ και ειδικά, της Ομάδας μας, που για 5η συνεχή χρονιά αγωνίζεται στην Α1 Εθνική Κατηγορία.

Αισθανόμαστε σίγουροι ότι αυτή, την ίσως δυσκολότερη περίοδο της σύγχρονης ιστορίας του τόπου μας, με ευαισθησία στο κοινωνικοαθλητικό πλαίσιο των Υποδομών, τα παιδιά μας, εμείς και με την δική σας στήριξη, θα ενδυναμώσουμε τα ιδανικά της προσπάθειας, της συνεργασίας και της ευγενούς αθλητικής άμιλλας, και θα αποτελέσουμε τον φωτεινό φάρο, μακριά από φαινόμενα απαξίωσης, χειραγώγησης και χουλιγκανισμού.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ – ΙΣΤΟΡΙΚΟ – ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ ιδρύθηκε το 1961, με Τμήματα Ποδοσφαίρου και Βόλεϊ. Σκοπός και όραμα του Συλλόγου, ήταν η δημιουργία ενός σύγχρονου αθλητικού Σωματείου βόλεϊ, με έμφαση στα Τμήματα Υποδομών, για την καλλιέργεια του αθλήματος και την αγωνιστική καταξίωση στον χώρο της Ελληνικής Πετοσφαίρισης.

Ο σκοπός, κατά ένα μεγάλο μέρος, έχει επιτευχθεί, αφού η Ανδρική Ομάδα για 5η συνεχή χρονιά βρίσκεται στα σαλόνια της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, διανύοντας μια εξαιρετική και αξιόλογη πορεία, η οποία συνοδεύτηκε από την συμπαράσταση και την αγάπη όλου του φίλαθλου κοινού της ευρύτερης περιοχής μας..

Η διοίκηση και οι άνθρωποι που πλαισιώνουν τόσο την ανδρική ομάδα, όσο και τα Τμήματα Υποδομών, όλοι τους λάτρεις του αθλητισμού και του βόλεϊ, πιστεύοντας στην καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και του ευ-αγωνίζεσθε προσπαθούν συνεχώς για:

  • Την ένταξη και διατήρηση των παιδιών στον αθλητισμό,
  • Την ανάπτυξη και διατήρηση της κοινωνικής συνοχής,
  • Την καλύτερη αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου,
  • Την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής,
  • Τη σύγχρονη και σωστή εκμάθηση του αθλήματος του βόλεϊ,
  • Τη συμμετοχή όλων στα κοινά δρώμενα, κοινωνικά και αθλητικά.

τα οποία αποτελούν και τους βασικούς στόχους και όραμα του Συλλόγου.

Χωρίς να φοβούνται τον χαρακτηρισμό του ρομαντικού, με πολύ αγάπη, όρεξη για δουλειά, ανιδιοτέλεια, υπευθυνότητα, δημιουργώντας γερές βάσεις προσφέρουν εθελοντικές υπηρεσίες για το καλό των παιδιών τους και των συνανθρώπων τους, γνωρίζοντας ότι τίποτα δεν χαρίζεται αλλά όλα μπορούν να γίνουν, με μοναδικό όπλο την θέληση και την συλλογική προσπάθεια.

Ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ, μετά από την μακροχρόνια παρουσία του κ. Κων/νου Ρωμανού στη θέση του προέδρου, με έργο αξιέπαινο και αξιοζήλευτο, αναδεικνύοντας   και καθιερώνοντας το άθλημα του βόλεϊ στην περιοχή μας, εντάσσοντας σε αυτό μεγάλο αριθμό παιδιών και προβάλλοντας την περιοχής μας σε Ελλάδα και Ευρώπη, γύρισε σελίδα εκλέγοντας πρόσφατα νέο 9μελές Διοικητικό Συμβούλιο , προσπαθώντας να εναρμονίσει το νέο με το παλαιό, έχοντας την πεποίθηση και παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, ότι όλοι μαζί ,διοίκηση, φίλοι και μέλη του Συλλόγου, γονείς και παιδιά, μπορούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αθλήματος και στους στόχους του Συλλόγου.

Το Σωματείο έχει οργανώσει και λειτουργεί την Ακαδημία με τα παρακάτω Τμήματα:

Α/Α

ΤΜΗΜΑΤΑ

ΦΥΛΟ

ΗΛΙΚΙΑ

1

Εφήβων

Αγόρια

16-18

2

Νεανίδων

Κορίτσια

15-18

3

Παίδων

Αγόρια

14-17

4

Κορασίδων

Κορίτσια

13-16

5

Παμπαίδων

Αγόρια

11-15

6

Παγκορασίδων

Κορίτσια

11-14

7

Μίνι

Μικτά

4-10

 

 

 

Οι ομάδες Βόλεϊ του Συλλόγου μας, αγωνίζονται και προπονούνται στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γεώργιος Τριαντάφυλλος» Δήμου Βέλου – Βόχας στο Βραχάτι και στο Κλειστό Γυμναστήριο (Γυμνασίου) Βέλου.

 ΕΓΓΡΑΦΕΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τα Τμήματα Υποδομών Βόλεϊ Αγοριών και Κοριτσιών, λειτουργούν από τον Σεπτέμβριο έως και τον Μάϊο, κάθε χρόνου, και τους θερινούς μήνες δημιουργούνται διάφορα camp.

Οι εγγραφές της περιόδου ξεκινούν από 30 Αυγούστου και κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να λαμβάνει πληροφορίες στα Γραφεία του Σωματείου: Ελ.Βενιζέλου 138, στο Βραχάτι (ωράριο λειτουργίας: 19:00 – 22:00, Δε-Πα), και στα τηλέφωνα:

 1.κ. Λουκάς Θεοδωρόπουλος: (Υπεύθυνος Ακαδημιών) 6944 429630,

2.κ. Αποστόλης Σπυράκος (Υπεύθυνος Ακαδημιών & Έφορος Αγοριών): 6948 500630,

3.κα. Τζένη Κοΐνη (Έφορος   Γυναικών – Νεανίδων - Κορασίδων): 6944 728388

4.κ. Βασίλειος Καίσαρης (Έφορος   Παγκορασίδων): 6938 781058

5.κα Παναγιώτα Μιχαλοπούλου (Εικοσιδέκα)(Έφορος Ακαδημιών ΜΙΝΙ): 6978 864922.

Η μηνιαία συνδρομή με απόφαση του Δ.Σ. καθορίστηκε στο ποσό των είκοσι (20) ευρώ ανά μήνα, ενώ στην περίπτωση που υπάρχουν δυο (2) αδέρφια μαθητές η μηνιαία συνδρομή ορίστηκε στα δεκαπέντε (15) ευρώ ανά αθλητή. Επίσης, αποφασίστηκε να μην εισπράττεται εγγραφή και αντί αυτής κάθε γονέας θα συμβάλλει με το ποσό των δέκα (10) ευρώ για κάθε παιδί, για την αγορά ρουχισμού για τις ανάγκες της προπόνησης.

Στις προθέσεις των Τμημάτων Υποδομών είναι οι συγκεντρώσεις γονέων με τους προπονητές και τους υπευθύνους αυτών, σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Τέλος, στόχος μας για την νέα χρονιά, μετά και τις απαραίτητες προσθήκες που έγιναν στην ομάδα των προπονητών, είναι η βελτίωση του επιπέδου των αθλητών και των αθλητριών μας. Επίσης, η νέα Διοίκηση καθώς και οι άνθρωποι που πλαισιώνουν τα Τμήματα Υποδομών θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, έχοντας την πίστη και αισιοδοξία ότι η φετινή χρονιά θα είναι καλύτερη από την περσινή.

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Τρίτη 18/4

Κλ Γυνμαστήριο Γ Τριντάφυλλος

ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

 

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

stigmiotypa180

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ

Γίνε Μέλος τώρα του "ΓΑΣ Παμβοχαϊκός"!

FACEBOOK