Αρχική Τμήματα υποδομών

Τμήματα υποδομών

Με προσήλωση στην αθλητική άμιλλα, τους δεσμούς μεταξύ των παιδιών και πρόγραμμα υψηλού επιπέδου, θα συμβάλλουμε όλοι μαζί: Διοίκηση, Προπονητές, Γονείς και Αθλητές, στις υψηλές απαιτήσεις του αθλήματος του βόλεϊ και ειδικά, της Ομάδας μας, που για 8η συνεχή χρονιά αγωνίζεται στην Α1 Εθνική Κατηγορία.
Αισθανόμαστε σίγουροι ότι παρά την συνεχιζόμενη δύσκολη οικονομικά περίοδο για την χώρα μας , με ευαισθησία στο κοινωνικοαθλητικό πλαίσιο των Υποδομών , τα παιδιά μας, εμείς και με την δική σας στήριξη, θα ενδυναμώσουμε τα ιδανικά της ευγενούς αθλητικής άμιλλας και θα αποτελέσουμε τον φάρο για ένα πιο φωτεινό και αισιόδοξο αύριο.

Ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ ιδρύθηκε το 1961, με Τμήματα Ποδοσφαίρου και Βόλεϋ. Σκοπός και όραμα του Συλλόγου, ήταν η δημιουργία ενός σύγχρονου αθλητικού Σωματείου βόλεϊ, με έμφαση στα Τμήματα Υποδομών, για την καλλιέργεια του αθλήματος και την αγωνιστική καταξίωση στον χώρο της Ελληνικής Πετοσφαίρισης.

Ο σκοπός, κατά μεγάλο μέρος, έχει επιτευχθεί για δυο λόγους , αφενός διότι η Ανδρική Ομάδα για 8η συνεχή χρονιά βρίσκεται στα σαλόνια της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, διανύοντας μια εξαιρετική και αξιοπρεπή πορεία, η οποία συνοδεύεται από την συμπαράσταση και την αγάπη όλου του φίλαθλου κοινού και αφετέρου διότι τα τμήματα υποδομών διαχρονικά πραγματοποιούν αξιοζήλευτες διακρίσεις.
Η διοίκηση και οι άνθρωποι που πλαισιώνουν τόσο την ανδρική ομάδα, όσο και τα Τμήματα Υποδομών, όλοι τους λάτρες του αθλήματος και του βόλεϊ, πιστεύοντας στην καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και του ευ-αγωνίζεσθε προσπαθούν συνεχώς για:

Την ένταξη και διατήρηση των παιδιών στον αθλητισμό
Την ανάπτυξη και διατήρηση της κοινωνικής συνοχής
Την καλύτερη αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου
Την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής
Τη συμμετοχή όλων στα κοινά δρώμενα, κοινωνικά και αθλητικά.

τα οποία αποτελούν και τους βασικούς στόχους και όραμα του Συλλόγου.

Χωρίς να φοβούνται τον χαρακτηρισμό του ρομαντικού, με πολύ αγάπη, όρεξη για δουλειά, ανιδιοτέλεια, υπευθυνότητα, δημιουργώντας γερές βάσεις προσφέρουν εθελοντικές υπηρεσίες για το καλό των παιδιών τους και των συνανθρώπων τους, γνωρίζοντας ότι τίποτα δεν χαρίζεται αλλά όλα μπορούν να γίνουν, με μοναδικό όπλο την θέληση και την συλλογική προσπάθεια.

Ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟ, μετά από την μακροχρόνια παρουσία του κ. Κων/νου Ρωμανού στη θέση του προέδρου, με έργο αξιέπαινο και αξιοζήλευτο, που ανέδειξε και καθιέρωσε το άθλημα του βόλεϊ στην περιοχή μας, εντάσσοντας σε αυτό μεγάλο αριθμό παιδιών και προβάλλοντας την περιοχής μας σε Ελλάδα και Ευρώπη, γύρισε σελίδα με νέο Διοικητικό Συμβούλιο, προσπαθώντας να εναρμονίσει το νέο με το παλαιό, έχοντας την πεποίθηση και παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, ότι όλοι μαζί, διοίκηση, φίλοι και μέλη του Συλλόγου, γονείς και παιδιά, μπορούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αθλήματος και στους στόχους του Συλλόγου.
Το Σωματείο έχει οργανώσει και λειτουργεί την Ακαδημία με τα παρακάτω Τμήματα:

 • Εφήβων – Αγόρια – 16-18
 • Νεανίδων – Κορίτσια – 15-18
 • Παίδων – Αγόρια – 14-17
 • Κορασίδων – Κορίτσια – 13-16
 • Παμπαίδων – Αγόρια – 11-15
 • Παγκορασίδων – Κορίτσια – 11-14
 • Μίνι – Μικτά – 4-10

Οι ομάδες Βόλλεϋ του Συλλόγου μας, αγωνίζονται και προπονούνται στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γεώργιος Τριαντάφυλλος» Δήμου Βέλου – Βόχας στο Βραχάτι και στο Κλειστό Γυμναστήριο (Γυμνασίου) Βέλου όποτε αυτό χρειάζεται .

ΕΓΓΡΑΦΕΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τα Τμήματα Υποδομών Βόλεϊ Αγοριών και Κοριτσιών, λειτουργούν από τον Σεπτέμβριο έως και τον Μάϊο, κάθε χρόνου.
Οι εγγραφές της περιόδου ξεκινούν από 29 Αυγούστου και κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να λαμβάνει πληροφορίες στα Γραφεία του Σωματείου: Ελ.Βενιζέλου 138, στο Βραχάτι και στα τηλέφωνα:

 • ΓΑΣ Παμβοχαϊκός κλειστό γυμναστήριο Γ Τριαντάφυλλος : 27410 54593
  (ωράριο λειτουργίας: 19:00 – 21:30, Δε-Πα) από 29/8/2022
 • Καλλίρη Μέμη 6947077172
 • Παπαδημητρίου Άνκα 6984242124.

Η μηνιαία συνδρομή με απόφαση του Δ.Σ. καθορίστηκε στο ποσό των 25 ευρώ ανά μήνα, ενώ στην περίπτωση που υπάρχουν δυο (2) αδέλφια μαθητές η μηνιαία συνδρομή ορίστηκε στα 40 ευρώ συνολικά και για τα δύο ενώ 55 ευρώ για (3) αδέλφια.Επίσης, για την εγγραφή κάθε παιδιού θα εισπράττεται το ποσό των 15 ευρώ .
Στο αυτό το σημείο θέλουμε να απευθύνουμε και την παράκληση μας, όπως η μηνιαία οικονομική ενίσχυση – συνδρομή, στο μέτρο του δυνατού, να εξοφλείται το πρώτο δεκαήμερο κάθε μήνα, έτσι ώστε να μας δίνεται η δυνατότητα να ανταποκρινόμαστε στις υποχρεώσεις του Συλλόγου.

Στις προθέσεις των Τμημάτων Υποδομών είναι οι συγκεντρώσεις γονέων με τους προπονητές και τους εφόρους , σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Τέλος, στόχος μας για την νέα χρονιά, μετά και τις αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν στην ομάδα των προπονητών, είναι η βελτίωση του επιπέδου των αθλητών και των αθλητριών μας. Επίσης, η Διοίκηση καθώς και οι άνθρωποι που πλαισιώνουν τα Τμήματα Υποδομών θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, έχοντας την πίστη και αισιοδοξία ότι η φετινή χρονιά μπορεί να είναι εξίσου ικανοποιητική όπως η περσινή.

Με φιλικούς χαιρετισμούς Το Διοικητικό Συμβούλιο