Αρχική Τμήμα παλαιμάχων

Τμήμα παλαιμάχων

Ένα τμήμα βόλεϊ διαφορετικό από τα συνηθισμένα λειτούργει εδώ και λιγα χρόνια στο Γυμναστικό Αθλητικό Σύλλογο ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΥ στο Βραχάτι Κορινθίας, αυτό των παλαιμάχων γυναικών. Εδώ και 57 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου, που καθιέρωσε το βόλεϊ στη περιοχή, εντάσσοντας στα τμήματά του γενιές παιδιών, αγοριών και κοριτσιών και φυσικά με την παραμονή της ανδρικής ομάδας στην Α1 Εθνική κατηγορία για 8η συνεχή χρονιά κρατά πάντα το άθλημα του βόλεϊ ψηλά στις καρδιές των ανθρώπων της περιοχής.

Έτσι λοιπόν, με κύριο συστατικό την αγάπη για το βόλεϊ επέστρεψαν στο γήπεδο γυναίκες διαφόρων ηλικιών, μητέρες, σύζυγοι, εργαζόμενες, παλαιότερες αθλήτριες και μη, και με την άψογη συνεργασία του Διοικητικού Συμβούλιου του συλλόγου δημιουργήθηκε το τμήμα παλαιμάχων γυναικών του Παμβοχαϊκού. Παρ’ όλες τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας δύο φορές την εβδομάδα, η ομάδα των παλαιμάχων γυναικών μπαίνει στο γήπεδο για προπόνηση δοκιμάζοντας ξανά το σώμα τους, τις αντοχές τους, τις δυνάμεις τους, τα νευρά τους, τη θέληση τους…..

Η αγάπη των αθλητριών για το άθλημα τις οδήγησε ώστε η ομάδα να δοκιμάσει να κάνει ένα βήμα ακόμα, συμμετέχοντας αρχικά στο πρωτάθλημα μη ενεργών γυναικών που διοργανώνει η Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α και στην συνέχεια στο πρωτάθλημα που διοργανώνει η Ε.Σ.ΠΕ.Α.Α με όσα αυτό συνεπάγεται . Μια πολύ όμορφη εμπειρία που έκανε την ομάδα να δεθεί ακόμα περισσότερο, να παλέψει, να προσπαθήσει, να διεκδικήσει, να θυμηθεί, να αφιερώσει κι άλλο χρόνο….Τα έπαθλα της προσπάθειας αυτής πολλά: ΧΑΡΑ, ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ, ΦΙΛΙΑ, ΣΕΒΑΣΜΟΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ…

H Διοίκηση του Γ.Α.Σ. ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ συμπαραστάτης αυτής της προσπάθειας , μέσω του τμήματος παλαιμάχων γυναικών προσκαλεί μη ενεργές αθλήτριες να ενταθούν στις ήδη υπάρχουσες για να ζήσουν και αυτές την χαρά του <<ευ αγωνίζεσθε>> καθώς και συλλόγους που διαθέτουν τμήμα παλαιμάχων γυναικών ή επιθυμούν να φτιάξουν κάποιο αντίστοιχο, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με κοινό στόχο την αγάπη μας για το άθλημα του βόλεϊ, να διοργανώσουμε αγώνες σε φιλικό επίπεδο και γιατί όχι ένα πρωτάθλημα για γυναίκες που θέλουν να ζήσουν ξανά ή για πρώτη φορά τη συγκίνηση του γηπέδου, της ομαδικότητας και της ζωντάνιας του ΒΟΛΕΪ σε Πελοποννησιακό επίπεδο.
Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας και όλοι μαζί να δώσουμε τη δυνατότητα σε όσους αγαπούν το βόλεϊ και τις συγκινήσεις του, να έρθουν ακόμα πιο κοντά σε αυτό.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: Ερατώ Σπηλιώτη 6972865179
Email : Erato.spilioti@yahoo.gr

ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ