B05ce23faad539b2f00061ad239ef325 Xl
Αρχική Ειδήσεις Φοίνικας Σύρου – ΓΑΣ Παμβοχαϊκός (Pre Game)
Ειδήσεις - 20 Ιανουαρίου, 2019

Φοίνικας Σύρου – ΓΑΣ Παμβοχαϊκός (Pre Game)

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας και για την ακρίβεια 35 ημερών η ομάδα μας επιστρέφει σε αγωνιστικούς ρυθμούς καθώς σήμερα στις 16:30 αντιμετωπίζει στην Ερμούπολη την ομάδα του Φοίνικα Σύρου στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής της Volleyleague.

Νέα πρόσωπα για την ομάδα μας είναι ο Βραζιλιάνος διαγώνιος Γουάλαφ ντε Ολιβέιρα που πήρε τη θέση του Νίκου Ρουμελιώτη και ο κεντρικός Παρασκευάς Τσέλιος που ήρθε από τον Ολυμπιακό και πήρε τη θέση του Βραζιλιάνου κεντρικού Μπρούνο Ρούμπο.

Να θυμίσουμε ότι στον πρώτο γύρο οι αθλητές του Κώστα Δεληκώστα είχαν επικρατήσει με 3-0 και ο ίδιος για τον σημερινό αγώνα αναφέρει ότι :”

Μετά από 35 μέρες επιστρέφουμε στην ενεργό δράση. Μπορεί να είχαμε χρόνο για αποθεραπείες και αλλαγές αλλά το φορμάρισμα είναι το πιο σημαντικό. Οι πολλές διακοπές και μεγάλες διακοπές που γίνονται λόγω των ρεπό δεν βοηθούν τις ομάδες και το πρωτάθλημα. Ο αγώνας θα είναι διαφορετικός από τον Α΄γύρο αλλά χωρίς αμφιβολία είναι ένας αγώνας μεταξύ αυτών που θα μετρήσουν για την πρώτη 4αδα”

Δείτε επίσης

Ο Γιώργος Αρμάος στον Παμβοχαϊκό !

❗️Ο Γιώργος Αρμάος στον Παμβοχαϊκό 🏐 Νέα μεταγραφή για την ομάδα μας .Ο Γιώργος συμφώνησε …