Αρχική Ανακοινώσεις & Δελτία τύπου Νέα αγωνιστική περίοδο

Νέα αγωνιστική περίοδο

Φίλες και Φίλοι,

Με την ευκαιρία έναρξης της αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019 και των αγωνιστικών υποχρεώσεων του συλλόγου μας αισθανόμαστε την ανάγκη να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Ο Παμβοχαικός για 8η συνεχόμενη χρονιά και παρά τις συνεχιζόμενες δύσκολες οικονομικά συνθήκες βρίσκεται στα σαλόνια της Α1 χάρη της δική σας συμβολής αλλά και πολλών ακόμα με διάθεση προσφοράς και διεκδικεί το αυτονόητο .
Διεκδικεί μια αξιοπρεπή πορεία η οποία θα χαρίσει ευχάριστες στιγμές στο φίλαθλο κοινό του δήμου μας και ευρύτερα.
Η αγωνιστική περίοδος 2018 – 2019 σηματοδοτεί μια ακόμα περίοδο, ένα ξεκίνημα με βήματα σταθερά και αίσθημα ευθύνης έναντι όλων.
Ένα ξεκίνημα ελπιδοφόρο και αισιόδοξο για τον σύλλογό μας με διοίκηση η οποία διακατέχεται από ανιδιοτέλεια και διάθεση για προσφορά.
Το πνεύμα του οικογενειακού κλίματος που έχει χτιστεί εδώ και χρόνια, θέλουμε να το ενδυναμώσουμε με ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στα τμήματα υποδομών στοχεύοντας στο παιδί, τον γονέα, την γυναίκα, τον φίλαθλο, τον δήμο μας, τον νομό μας.

Σε αυτή την προσπάθεια σας θέλουμε όλους κοντά μας, μια οικογένεια, σε μια αγκαλιά όλοι μαζί, μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους, μεταδίδοντας ο ένας στον άλλο υγιείς και σημαντικές αξίες που πηγάζουν από τον αθλητισμό.

Ελάτε να πορευτούμε όλοι μαζί με κοινές σκέψεις, προτάσεις, υποδείξεις, παρατηρήσεις, με συμμετοχή για κοινό σκοπό και αξίες .

Καλή αρχή για όλα μας τα τμήματα

Με φιλικούς & αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δείτε επίσης

Χρόνια πολλά