Pamvo1
Αρχική Ειδήσεις ΠΑΟΚ – ΓΑΣ Παμβοχαϊκός 3-2
Ειδήσεις - 10 Νοεμβρίου, 2018

ΠΑΟΚ – ΓΑΣ Παμβοχαϊκός 3-2

Με εξαιρετική εμφάνιση στον αγώνα που τελείωσε πριν λίγο η ομάδα μας μπορεί να ηττήθηκε με 3-2 σετ από την ομάδα του ΠΑΟΚ πήρε όμως έναν βαθμό που σίγουρα θα είναι υπερπολύτιμος στην συνέχεια του πρωταθλήματος .

Με κορυφαίο τον Ολιβεϊρα που τελείωσε τον αγώνα με 33 πόντους (1 άσσο και 6 μπλόκ) η ομάδα μας προηγήθηκε με 2-0 σετ γεγονός που έδωσε αυτόματα και τον έναν πόντο στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος.

Το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να αφήνει μια πικρή γεύση παρόλα αυτά ο βαθμός μέσα στην πυλαία θεωρείται μεγάλη επιτυχία καθώς ο ΠΑΟΚ είναι από τις ομάδες που θεωρητικά είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Volleyleague.

Ο τεχνικός της ομάδας μας στις δηλώσεις τους ανέφερε τα εξής :

Παίξαμε δύο εκπληκτικά σετ, χωρίς λάθη και με καλό ρυθμό. Ο ΠΑΟΚ άλλαξε πολλούς παίκτες στη συνέχεια. Είχε πολλές λύσεις. Εμείς είχαμε δύο προβλήματα, με τον Δημητριάδη και τον Ρουμελιώτη και έπρεπε να μην επιβαρυνθούν. Ετσι φορτώθηκε ο Ολιβέιρα ο οποίος ανταποκρίθηκε σε έναν δύσκολο αγώνα. Είμαι χαρούμενος για το βαθμό. Μετά τα δύο πρώτα σετ περιμέναμε τον ΠΑΟΚ να χάσει. Όμως με τους αναπληρωματικούς γύρισε το παιχνίδι. Όταν χάσαμε το τρίτο σετ το πίστευα ότι ο ΠΑΟΚ θα το γυρίσει. Για τον ΠΑΟΚ ήταν δύσκολο και από θέμα ψυχολογίας μετά την ήττα από τη Φρανκφούρτη να παίξει ένα ματς πρωταθλήματος.

Δείτε επίσης

Με το δεξί οι Άνδρες μας !

Με το δεξί οι άνδρες μας νικώντας την «γηπεδούχο» Ηλιούπολη με σκορ 3-1 Συνεχίζουμε δυναμι…