Αρχική Ανακοινώσεις & Δελτία τύπου Νέος προπονητής των γυναίκειων τμημάτων του ΓΑΣ Παμβοχαϊκός o Αναστάσιος Σακελλαρίου

Νέος προπονητής των γυναίκειων τμημάτων του ΓΑΣ Παμβοχαϊκός o Αναστάσιος Σακελλαρίου

Μετά την παραίτηση του έως σήμερα προπονητή των αναπτυξιακών τμημάτων και ειδικότερα των γυναίκειων τμημάτων του Συλλόγου κ Μαρινόπουλου Αργυρίου, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε
την εργατικότητα, το πάθος και την αγάπη του για το άθλημα του Βόλεϊ όπως επίσης και το σημαντικότατο έργο που παραδίδει στον επόμενο προπονητή και να τον ευχαριστήσουμε για την πολύτιμη προσφορά του στον σύλλογο έως σήμερα καθώς και για τις σημαντικές διακρίσεις που επετεύχθησαν.

Σεβόμενοι την επιθυμία του να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους, σύμφωνα με δηλωσή του, τον ευχαριστούμε θερμά και του ευχόμαστε ότι καλύτερο στα μελλοντικά σχέδια και ασχολίες του.

Παράλληλα το Δ.Σ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή κ Σακελλαρίου Αναστάσιο αναλαμβάνοντας τα γυναικεία τμήματα σε μια κρίσιμη χρονιά.

Ο Κος Σακελλαρίου γεννήθηκε το 1969 στο Λουτράκι όπου και κατοικεί μόνιμα. Σπούδασε στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και αποφοίτησε από το τμήμα επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού. Από νεαρή ηλικία ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό, στην αρχή ως αθλητής και στην συνέχεια ως προπονητής. Έχει εργαστεί ως καθηγητής φυσικής αγωγής στην Α βάθμια και Β βάθμια εκπαίδευση.

πίσης ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας με την προπονήτρια Κα Αγγελική Δασκαλοπούλου η όποια θα αναλάβει τα μικρότερα ηλικιακά γυναικεία τμήματα.

Η Κα Δασκαλοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα και μένει μόνιμα στην Κόρινθο. Η ενασχολησή της με το άθλημα του βόλεϊ ξεκίνησε το 1988 ως αθλήτρια του ΠΑΛΑΙΜΩΝ ΚΟΡΙΝΘΟΥ. Το 2013 είναι η χρονιά που γυρνάει σελίδα και ξεκινά η προπονητική διαδρομή της αφού πρώτα τέλειωσε την σχολή προπονητών πετοσφαίρησης Γ κατηγορίας που διοργάνωσε η ΓΓΑ σε συνεργασία με την ΕΟΠΕ.

Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Για τον ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ το Δ.Σ

Δείτε επίσης

Χρόνια πολλά